marți, noiembrie 28, 2023

PODCAST

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Femeie agresată sexual, în plină zi, pe stradă în Alexandria

O femeie a fost agresată sexual în plină stradă în Alexandria, în timp ce mergea pe stradă, în zona Peco pe șoseaua Turnului. Femeia de 38 de ani s-a trezit cu fusta ridicată și atinsă în zonele intime de un bărbat în jurul orei 14. Aceasta a început să țipe, iar agresorul a luat-o la fugă.

Femeia a reușit să-și apeleze bărbatul, care a alergat după agresor și a reușit să-l rețină până a venit poliția.

Potrivit IPJ Telorman, la data de 28.08.2020, în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alexandria au fost sesizați de către un bărbat din localitate cu privire la faptul că soția sa a fost agresată de către o persoană necunoscută, în timp ce se întorcea de la serviciu – aceasta a venit din spatele femeii și i-a introdus mâna sub fusta pe care o purta.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului, în zona indicată de către apelant și persoana vătămată, au identificat un bărbat în vârstă de 37 de ani din comuna Mihăiești, județul Olt, acesta fiind condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor, întocmind în acest sens dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

În urma probatoriului administrat în cauză bărbatul a fost reținut, iar la data de 29 august a.c. a fost dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

topul săptămânii