marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO Accident MORTAL în Alexandria. Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore

Un tânăr de 26 de ani, din comuna Plosca, a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii alexăndreni. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca procurorul să dispună măsurile legale ce se impun în astfel de cazuri. 

Duminică seara, tânărul, în timp ce conducea autoturismul personal, pe strada Dunării, în zona Spitalului de Urgență, nu a acordat prioritate unei femei în vârstă de 71 de ani, cu domiciliul în municipiul reședință de județ, ce se angajase în traversarea drumului pe trecerea de pietoni.

Impactul a fost atât de puternic, încât bătrâna a fost aruncată la câțiva metri de la locul tragicului eveniment rutier. Femeia a fost transportată la unitatea spitalicească și a decedat la scurt timp de la internare. Medicii spun că victima se afla în stop cardiorespirator, având leziuni incompatibile cu viața.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii