joi, aprilie 18, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Fetiță de 9 ani, violată în toaleta școlii

Oamenii legii au deschis un doar penal și fac cercetări, după ce bunica unei fetițe de 9 ani, din Mârzănești, a sesizat autoritățile despre faptul că micuța ar fi fost violată în toaleta unității școlare la care învață.

Fapta s-ar fi produs marți, 27 septembrie, transmite IPJ Teleorman. Potrivit sursei citate, în acest caz au fost sesizate atât DGASPC Teleorman și Inspectoratul Școlar Județean. “În ziua de 2 octombrie a.c., o persoană din localitatea Mârzănești, județul Teleorman, a sesizat prin Sistemul Apel unic de Urgență 112 că nepoata ei, în vârstă de nouă ani, ar fi fost victima infracțiunii de viol.

A fost constituită echipa operativă de cercetare la fața locului din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Alexandria, iar în urma veficărilor efectuate s-au stabilit următoarele: Incidentul semnalat ar fi avut loc în data de 27 septembrie a.c., în toaleta unității de învățământ din localitatea Mârzănești.

Au fost sesizate DGASPC Teleorman și Inspectoratul Școlar, iar fetița a fost transportată la o unitate medicală, pentru stabilirea situației de fapt, împreună cu tutorele acesteia.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „viol” , urmând a se propune soluție legală, prin Parchetul competent”, transmite IPJ Teleorman.

topul săptămânii