7.6 C
Alexandria
vineri, decembrie 9, 2022

Fetiță de 9 ani, violată în toaleta școlii

Oamenii legii au deschis un doar penal și fac cercetări, după ce bunica unei fetițe de 9 ani, din Mârzănești, a sesizat autoritățile despre faptul că micuța ar fi fost violată în toaleta unității școlare la care învață.

Fapta s-ar fi produs marți, 27 septembrie, transmite IPJ Teleorman. Potrivit sursei citate, în acest caz au fost sesizate atât DGASPC Teleorman și Inspectoratul Școlar Județean. “În ziua de 2 octombrie a.c., o persoană din localitatea Mârzănești, județul Teleorman, a sesizat prin Sistemul Apel unic de Urgență 112 că nepoata ei, în vârstă de nouă ani, ar fi fost victima infracțiunii de viol.

A fost constituită echipa operativă de cercetare la fața locului din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Alexandria, iar în urma veficărilor efectuate s-au stabilit următoarele: Incidentul semnalat ar fi avut loc în data de 27 septembrie a.c., în toaleta unității de învățământ din localitatea Mârzănești.

Au fost sesizate DGASPC Teleorman și Inspectoratul Școlar, iar fetița a fost transportată la o unitate medicală, pentru stabilirea situației de fapt, împreună cu tutorele acesteia.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „viol” , urmând a se propune soluție legală, prin Parchetul competent”, transmite IPJ Teleorman.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE