marți, martie 19, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Motocicletă făcută praf pe pe DJ 701 între Siliștea și Scurtu Mare

O motocicletă s-a făcut praf, iar motociclistul a ajuns la spital, în urma unui accident rutier produs, vineri seară, pe DJ 701 între Siliștea și Scurtu Mare.

Potrivit martorilor, se pare că motociclistul mergea la distanță foarte mica de o mașină condusă de o șoferiță începătoare, iar în spate s-ar fi aflat alte două mașini, în care se aflau fratele și prieteni de-ai motociclistului.

La un moment dat, din motive ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, motociclistul a lovit cu ghidonul motorului mașina condusă de tânăra șoferiță, s-a dezechilibrat și a pătruns pe contrasens, unde s-a lovit de o autoutiliotară care circula regulamentar.

Martorii spun că șoferul autoutilitarei a tras dreapta cât a putut de mult, dar nu a putut evita impactul cu motocicleta, care s-a făcut praf după ce autoutilitara ar fi trecut cu roata din față peste aceasta.

Din impact, motociclistul s-a ales cu mai multe fracturi la picior, iar autoutilitara a ajuns în afara părții carosabile, pe câmp.

Tot martorii spun că motociclistul ar fi avut și o camera de luat vederi instalată pe echipament, care ar fi fost distrusă însă de fratele acestuia, într-o discuție în contradictoriu cu șoferii implicați în eveniment, iar odată cu ea și probele care ar fi putut indica clar cine se face vinovat de producerea accidentului.

Oamenii legii au preluat cazul și fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii