7.5 C
Alexandria
sâmbătă, decembrie 10, 2022

Tânăr din Vitănești condamnat la închisoare cu executare, după ce a fost prins la volan fără permis

Un tânăr de 22 de ani, din Vitănești, a fost depistat de oamenii legii în cadrul unei acțiuni specifice pe linia de mandate și persoane urmărite/dispărute-căutate și încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Giurgiu, pe numele acestuia fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

“Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri, au desfăşurat activităţi specifice pe linia de mandate și persoane urmărite/dispărute-căutate în județul Teleorman, ocazie cu care a fost depistat pe raza localității Vitănești, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Alexandria a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea”, se arată într-o informare a Poliției Teleorman.

Potrivit IPJ Teleorman, împotriva tânărului de 22 de ani, Judecătoria Alexandria a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o perioadă de 1 an, pentru săvârșirea infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE