luni, martie 18, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Tânăr din Vitănești condamnat la închisoare cu executare, după ce a fost prins la volan fără permis

Un tânăr de 22 de ani, din Vitănești, a fost depistat de oamenii legii în cadrul unei acțiuni specifice pe linia de mandate și persoane urmărite/dispărute-căutate și încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Giurgiu, pe numele acestuia fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

“Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri, au desfăşurat activităţi specifice pe linia de mandate și persoane urmărite/dispărute-căutate în județul Teleorman, ocazie cu care a fost depistat pe raza localității Vitănești, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Alexandria a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea”, se arată într-o informare a Poliției Teleorman.

Potrivit IPJ Teleorman, împotriva tânărului de 22 de ani, Judecătoria Alexandria a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o perioadă de 1 an, pentru săvârșirea infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii