duminică, iulie 21, 2024
spot_imgspot_img

ultima oră

PE ACELAȘI SUBIECT

FOTO: Ei sunt tinerii care au murit în groaznicul accident de la Putineiu

Aceștia sunt ultimele victime ale carutelor nesemnalizate.
Ștefan și Radu, cei doi băieți la început de viață, de 19 și 22 de ani, au avut un sfârșit tragic.

Aceștia au intrat cu mașină într-o căruță nesemnalizată pe drumul național care leagă Putineiu de Turnu Măgurele, miercuri seară.

Clipe sfâșietoare pentru bunici , unchi și mătușa: toți 4 au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce i-au văzut pe cei doi copii făcuți zob, aruncați pe câmp, în urmă impactului.

Cei doi veniseră , de la București, la țară. Veneau adeseori să își vadă bunicii, cu care aveau o legătură strânsă, întrucât părinții acestora erau despărțiți.

Ieri a fost ultimul lor drum.

Aceștia au sfârșit tragic, cu răni cumplite, după ce au intrat cu mașina într-o căruță nesemnalizată, care căra fier vechi.
Resturi au fost imprastitate pe sute de metri, unul dintre cai făcut praf și aruncat zeci de metri, ocupanții căruței au fost aruncați și ei, însă fără răni care aș le pună viață în pericol, însă cei doi băieți au fost proiectați în afară mașinii, unul avea răni atât de groaznice în zona capului încât a fost declarat decedat pe loc, iar la celălalt peste o ora s-au efectuat manevre de resuscitare, sub ochii plini de lacrimi ai rudelor, însă fără succes.

Localnicii strânși la față locului acuză faptul că comunitatea rromă din Putineiu creează astfel de probleme aproape zilnic, și nu de puține ori au fost accidente în zona, cauzate fie de căruțe nesemnalizate ,fie de cai lăsăți liberi.

Altminteri, codul rutier interzice circulația carutelor pe drumurile publice, însă autoritățile le tolerează pentru a evita alte probleme: singură sursă de venit a multor rromi din acea comunitate reprezintă căratul de fiare vechi.
De multe ori, însă, fac acest lucru pe întuneric, fără să își semnalizeze atelajele.

Pe de altă parte, nu există o explicație pentru care oamenii legii permit acestora să își lase caii și copiii liberi pe șosea, în sat: chiar după accident, mașînă unor reporteri, corespondenți Antena 1, a fost la un pas să între în doi cai care au sărit în față acestora.

Dumnezeu să-i ierte pe Ștefan și Radu, și să le dea putere rudelor să treacă peste aceste momente groaznice!

topul săptămânii