27.1 C
Alexandria
duminică, octombrie 1, 2023

Gabriela Olteanu, soţia fostului primar din Peretu, numită la conducerea Finanţelor Publice Teleorman

“Gabriela Olteanu a fost numită începând cu data de 01 octombrie 2021 la conducerea Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Teleorman, conform Ordinului Preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală”, se precizează într-un comunicat de presă.

Tot cu 01 octombrie 2021, Eugen Constantin Nicolae a fost numit Şef Administraţie Adjunct Colectare conform Ordinului Preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

Până la numirea în noua funcţie, Gabriela Olteanu a fost şef serviciu în cadrul aceleeaşi instituţii. Potrivit declaraţiei de avere, deţine un apartament în Bucureşti, împreună cu soţul, nimeni altul decât fostul primar al comunei Peretu.

Anul trecut a câştigat din salariu aproximativ 950 de milioane de lei vechi, iar la capitolul active financiare are un depozit bancar de 12.970 de lei şi plasamente de 160.000 de lei, în cadrul programului “Tezaur”.

De cealaltă parte, Eugen Nicolae este absolvent al Academiei de Studii Economice, din cadrul Universităţii Bucureşti, iar din anul 2006 are un master în Administraţie Publică- Managementul Sectorului Public, la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative. Face parte din cadrul Corpului Experţilor Contabililor şi Contabililor Autorizaţi din România şi este unul dintre cei mai apreciaţi finanţişti din judeţul Teleorman.

“Programul de audienţe al Doamnei Gabriela Olteanu – Şef Administraţie este în fiecare zi de miercuri între orele 11:00-12:00.Programul de audienţe al Domnului Eugen Constantin Nicolae-Şef Administraţie Adjunct Colectare este în fiecare zi de miercuri între orele 14:00-15:00”, se mai arată în comunicat.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE