1.1 C
Alexandria
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Senator Eugen Pîrvulescu: Declar război USR-ului, dacă va vota moțiunea alianței toxice cu AUR și PSD!

Într-un context în care guvernul PNL se concentrează pe problemele reale ale românilor, pe implementarea PNRR, pe aprobarea compensării pentru consumatorul casnic și gestionarea pandemiei, preocuparea altora este aceea de a pune România pe butuci, susținând o moțiune de cenzură inutilă românilor.

Sunt cât se poate de categoric față de formațiunea USR-Plus. Dacă parlamentarii lor vor decide să voteze moțiunea care va arunca țara în haos, nu vor mai avea ce căuta într-un parteneriat cu noi la guvernare!

Îi asigur, totodată, că decizia PNL este aceea ca parlamentarii PNL să participe, marți, la moțiunea de cenzură, fără să voteze, iar în cazul în care moțiunea va trece, al cărui scop este doar acela de a da jos guvernul, într-un mod iresponsabil, vor trebui să-și asume în fața românilor această decizie pe care vor s-o ia cot la cot cu PSD și AUR.

Totuși, cum oare va putea vota USR o moțiune în care miniștrii propuși de USR-Plus sunt prezentați în moțiune, drept incompetenți? Acest lucru ar însemna, fără doar și poate, că sunt de acord și cred și ei despre miniștrii lor că au fost incompetenți.

În urmă cu numai o lună de zile, actualul președinte al USR-Plus, Dacian Cioloș, declara: „Nu ieşim de la guvernare, o să muriţi cu noi de gât aceia care rezistaţi la reforme pentru că e momentul ca România să fie reformată”. Acum,alianțape care acesta o conduceși care se declama ca fiind oformațiune politică reformistă, este dispusă să voteze o moțiune inițiată de partidul pe care îl caracterizau ca fiind un partid al regresului, și-anumePSD,alături de unalt partid pe care îl catalogau ca fiind extremist – AUR.

Să votezi alături de conspiraționiști și de cei care au manifestat chiar huliganic, strigând„criminalii” personalului medical din spitalele Covid și contra măsurilor de siguranță promovate de Ministerul Sănătății, pe când era condus tocmai de USR, este o ipocrizie fără margini a unor lideri de la USR-Plus.

Nu voi putea tolera așa ceva, drept pentru care, în cel de-al doisprezecelea ceas fac un apel la maturitatea politică a celor de la USR-Plus, primând interesul românilor.

Senator PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE