marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Grav accident pe DN52,un bărbat a ajuns la spital, cu multiple traumatisme

Un bărbat de aproximativ 39 de ani a ajuns la spital, cu multiple traumatisme, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN52, în apropiere de Turnu Măgurele.

Ulterior, bărbatul a fost transportat, duminică dimineață, la un spital din capitală, cu un elicopter SMURD. Potrivit unor surse, starea acestuia era una gravă, victima prezenta leziuni la nivelul capului.

Potrivit ISU Teleorman, pompierii militari au fost solicitați să intervină la accidentul produs la aproximativ 5 km de Turnu Măgurele, în jurul orei 03.40, iar la fața locului salvatorii l-a găsit pe bărbatul de aproximativ 39 de ani, cu multiple traumatisme, în stare de inconștiență, neîncarcerată. Victima a fost preluată de echipajele medicale și transportată la Spitalul Județean, pentru îngrijiri de specialitate.

La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri, cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și un echipaj medical al Serviciului de Ambuanță.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea de prevenire și stingere a incendiilor și îndepărtarea elementelor de caroserie de pe carosabil, iar autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii