5.7 C
Alexandria
vineri, noiembrie 25, 2022

Grav accident pe DN52,un bărbat a ajuns la spital, cu multiple traumatisme

Un bărbat de aproximativ 39 de ani a ajuns la spital, cu multiple traumatisme, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN52, în apropiere de Turnu Măgurele.

Ulterior, bărbatul a fost transportat, duminică dimineață, la un spital din capitală, cu un elicopter SMURD. Potrivit unor surse, starea acestuia era una gravă, victima prezenta leziuni la nivelul capului.

Potrivit ISU Teleorman, pompierii militari au fost solicitați să intervină la accidentul produs la aproximativ 5 km de Turnu Măgurele, în jurul orei 03.40, iar la fața locului salvatorii l-a găsit pe bărbatul de aproximativ 39 de ani, cu multiple traumatisme, în stare de inconștiență, neîncarcerată. Victima a fost preluată de echipajele medicale și transportată la Spitalul Județean, pentru îngrijiri de specialitate.

La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri, cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și un echipaj medical al Serviciului de Ambuanță.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea de prevenire și stingere a incendiilor și îndepărtarea elementelor de caroserie de pe carosabil, iar autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări.

Te-ar putea interesa și:

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE