4.9 C
Alexandria
marți, decembrie 6, 2022

Locuitorii din comuna Drăgănești Vlașca vor avea dispensar uman. Planul primarului Ciprian Ciuperceanu

Locuitorii din comuna Drăgănești Vlașca vor avea dispensar uman. Primarul a anunțat că în perioada următoare vor demara lucrările pentru obiectivul de investiții: „Construire și dotare dispensar uman Drăgănești-Vlașca, comuna Drăgănești-Vlașca, strada Parcului, nr. 4.

„Stimați cetățeni, „Cea mai mare bogăție este sănătatea” – Virgiliu. Pentru a consolida sistemul de sănătate destinat comunei noastre și pentru a atenua efectele sociale și economice ale pandemiei, vă împărtășesc, cu mare bucurie, faptul că în perioada următoare se vor demara lucrările pentru obiectivul de investiții: „Construire și dotare dispensar uman Drăgănești-Vlașca, comuna Drăgănești-Vlașca, strada Parcului, nr. 4”.

Astfel, cetățenii, de toate vârstele, din comuna Drăgănești-Vlașca vor beneficia de servicii medicale de înaltă calitate, organizate la nivelul de: Centru de permanență; 2 cabinete medicale deservite de medicii de familie; Cabinet stomatologic. Alături de susținerea dvs., îmi pun toate speranțele și priceperea pentru creșterea încrederii în administrația publică locală”, a anunțat primarul Ciprian Ciuperceanu.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE