vineri, aprilie 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Locuitorii din comuna Drăgănești Vlașca vor avea dispensar uman. Planul primarului Ciprian Ciuperceanu

Locuitorii din comuna Drăgănești Vlașca vor avea dispensar uman. Primarul a anunțat că în perioada următoare vor demara lucrările pentru obiectivul de investiții: „Construire și dotare dispensar uman Drăgănești-Vlașca, comuna Drăgănești-Vlașca, strada Parcului, nr. 4.

„Stimați cetățeni, „Cea mai mare bogăție este sănătatea” – Virgiliu. Pentru a consolida sistemul de sănătate destinat comunei noastre și pentru a atenua efectele sociale și economice ale pandemiei, vă împărtășesc, cu mare bucurie, faptul că în perioada următoare se vor demara lucrările pentru obiectivul de investiții: „Construire și dotare dispensar uman Drăgănești-Vlașca, comuna Drăgănești-Vlașca, strada Parcului, nr. 4”.

Astfel, cetățenii, de toate vârstele, din comuna Drăgănești-Vlașca vor beneficia de servicii medicale de înaltă calitate, organizate la nivelul de: Centru de permanență; 2 cabinete medicale deservite de medicii de familie; Cabinet stomatologic. Alături de susținerea dvs., îmi pun toate speranțele și priceperea pentru creșterea încrederii în administrația publică locală”, a anunțat primarul Ciprian Ciuperceanu.

topul săptămânii