marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO Un microbuz a intrat sub un TIR, la intrare în Măgura – Trei persoane au fost rănite

Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier produs, luni seară, pe DJ506, la intrare în Măgura, după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un TIR care staționa.

Din primele informații, la spital au ajuns șoferului microbuzului și un pasager, a treia victimă a primit îngrijiri medicale la fața locului.

Spălătoria de covoarea Alexandria vă oferă servicii complete💯 de înaltă calitate de spălare si curățare a covoarelor ☎️ 0762 32 39 39 ☎️ 0770 51 59 34

Potrivit unora dintre persoanele de la fața locului, se pare că TIR-ul nu avea nicio lumină aprinsă, astfel că șoferul microbuzului nu l-a văzut în timp util, pentru a putea evita impactul.

În schimb, alți martori spun că, din contră, pe marginea drumului erau oprite două TIR-uri, semnalizate cu un triunghi, iar șoferul autoutilitarei ar fi vrut să efectueze depășirea TIR-urilor, însă n-a reușit și a intrat sub primul TIR oprit.

Care au fost împrejurările producerii accidentului vor stabili oamenii legii, însă cert este că în zona impactului, pe câmp, a putut fi observat un triunghi.

La fața locului s-au deplasat pompierii cu o mașină de stingere și o ambulanță SMURD și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.


Oamenii legii au preluat cazul și fac cercetări, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii