1.1 C
Alexandria
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Halucinant: pompierii află din presă că o piscină care există de ani de zile în Alexandria nu are aviz ISU

De noaptea minții:Pompierii din Teleorman află din presă că cea mai mare piscină din Alexandria (cum se autointitulează), care există de ani de zile, nu are autorizație de la ei.


„Nu am emis noi autorizația de construcție, deci nu știm de când există”.

Aceștia au aplicat o amendă de 7500 de lei la peste o lună după ce presa locală a prezentat faptul că operatorul economic, care a construit direct în fondul forestier, fără niciun fel de autorizație, de fapt, ditai piscină, cu o terasă în care încap sute de oameni.

Pompierii, printr-un răspuns remis publciatiei noastre, răspund senini că ei nu au știut că , ani de zile, acolo funcționează ceva ilegal, fără niciun fel de autorizație, nici măcar de la ei, și că amenda aplicată la o lună după ce acest caz a fost prezentat în presă nu are legătură cu articolul, că atunci a fost „planificat în control hotelul” care deține piscină și terasă.

În realitate, toată lumea știa de acea construcție, întrucât tot orașul merge la acea piscină, construita total ilegal, fără absolut nicio autorizație: nici de la ISC, nici de la Primărie, nici de la pompieri.

Nici nu ar fi acut cum să aibă autorizațîi, întrucât este construită în mod ilegal, direct în fondul forestier, așa cum a descoperit consilierul local Gabriel Bulumac.

În perioada stării de urgență, era singurul operator economic care primea clienți, în general interlopi, în interior, cărora le era permis inclusiv să fumeze, în timp ce alexandrinenii erau vânați pe stradă și amendați că nu poartă măști sau nu au declarațîi de ieșit afară, iar restul restaurantelor erau închise forțat.

De altfel, pe cei aflați în legalitate pompierii îi controlau, pe acesta se făceau că nu îl văd.

Vara, sute de oameni vin la acest bazin ori la terasă, și, ne întrebăm, în lipsa unei autorizațîi de securitate la incendiu, cine ar fi răspuns în cazul unei tragedii, că pompierii spun că nu știau de ea?

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE