miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Povestea tragică a lui Mihai, tânărul care a vrut să ajungă preot, dar a murit spânzurat

Un băiat în vârstă de 18 ani, absolvent al Seminarului Teologic din Turnu Măgurele, a fost găsit spânzurat în grădina casei sale dintr-un sat de lângă Roșiori de Vede.

Deși anchetatorii susțin că băiatul s-a sinucis, mama lui crede că acesta a fost omorât de un vecin, iar ancheta autorităților ar fi fost făcută de mântuială,scrie gandul.ro

Povestea scurtei vieți a lui Mihai descrie destinul unui copil abandonat de mama naturală direct la maternitate și înfiat apoi de asistenta maternală care l-a crescut, până la vârsta la care ar fi trebuit să devină bărbat.

În acest sens, mama tânărului susține că a stat de vorbă cu șeful de Post de la Vedea în mai multe rânduri, dar că polițistul nu ar fi făcut absolut nimic. În plus, ea spune că s-ar fi adresat inclusiv unor polițiști de investigații criminale de la Roșiori de Vede, dar nici acolo nu ar fi obținut sprijin.

„Ultima oară am vorbit cu el sâmbătă, 25 septembrie. Văzând că nu mai răspunde, am anunțat, marți, Poliția Roșiori.

Acestia au cerut șefului de Post să meargă să verifice ce se întâmplă, dar acesta nu a vrut să verifice și a zis că trece a doua zi.

Copilul meu a fost omorât și agățat cu o funie de un par, în încercarea de a da impresia că s-a sinucis.

În data de 3 ianuarie acest an, sesizasem Poliția că a fost sechestrat și amenințat cu moartea de trei indivizi din sat, dar nu s-a luat nici o măsura împotriva lor”, a spus Liliana Bălșan.

În acelați timp, reprezentanții IPJ Teleorman au anunțat că, în acest caz, a fost deschisă o anchetă pentru moarte suspectă, pentru a se stabili precis în ce condiții a decedat Mihai Constantin Bălșan.

 Mai mult, aici>> Gândul

topul săptămânii