20.6 C
Alexandria
miercuri, iulie 6, 2022

VIDEO Incendiu într-un bloc din Alexandria – trei persoane au fost transportate la spital

Nouă persoane dintr-o scară de bloc de pe strada București din Alexandria au fost evacuate, în timp ce alte 13 s-au autoevacuat, sâmbătă dimineață, după ce un incendiu a izbucnit la unul dintre apartamentele de la etajul 1 al clădirii.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, două ambulanțe SMURD și alte două ale Serviciului Județean de Ambulanță. Tot de la SAJ Teleorman a intervenit la fața locului și o ambulanță tip C cu medic.

Din primele date, au fost intoxicate cu fum cinci persoane, iar trei dintre acestea, care prezentau arsuri minore, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Ulterior încă o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, aceasta fiind preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță, pentru a-i fi acordate îngrijri medicale.

Autoritățile fac cercetări pentru a stabili cauza ce a stat la baza producerii incendiului.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE