22.2 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 30, 2023

VIDEO Incendiu într-un bloc din Alexandria – trei persoane au fost transportate la spital

Nouă persoane dintr-o scară de bloc de pe strada București din Alexandria au fost evacuate, în timp ce alte 13 s-au autoevacuat, sâmbătă dimineață, după ce un incendiu a izbucnit la unul dintre apartamentele de la etajul 1 al clădirii.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, două ambulanțe SMURD și alte două ale Serviciului Județean de Ambulanță. Tot de la SAJ Teleorman a intervenit la fața locului și o ambulanță tip C cu medic.

Din primele date, au fost intoxicate cu fum cinci persoane, iar trei dintre acestea, care prezentau arsuri minore, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Ulterior încă o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, aceasta fiind preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță, pentru a-i fi acordate îngrijri medicale.

Autoritățile fac cercetări pentru a stabili cauza ce a stat la baza producerii incendiului.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE