joi, martie 28, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Hotelul lui Dragnea de la Turnu Măgurele devine centru de carantină

Autoritățile județene au preluat un nou spațiu pentru a-l transforma în centru de carantină. Potrivit unor surse, este vorba despre hotelul Turris din Turnu Măgurele, unde vor putea fi cazate până la 130 de persoane care se vor întoarce, în perioada următoare, din “zona roșie” de risc.

Hotelul Turris este cel de-al doilea centru de carantină organziat în muncipiul Turnu Măgurele, iar preluarea sa pentru a fi transformat în centru de carantină a fost decisă în ședința Consiliului Local pentru Situații de Urgență al municipiului Turnu Măgurele.

Prefectura Teleorman transmitea, cu câteva ore în urmă, că la nivelul județului sunt funcționale șapte centre de carantină, în care sunt cazate 335 de persoane.

Cele șapte centre de carantină au disponibile 470 de locuri, iar autoritățile pregătesc încă trei noi spații în care vor merge cei care se întorc din zone roșii sau care încalcă măsura izolării la domiciliu, unul dintre ele hotelul Turris.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii