24.9 C
Alexandria
luni, iulie 4, 2022

Acțiunea Poliției s-a lăsat cu amenzi de peste 170.000 de lei, date în doar câteva ore

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, cu sprijinul Inspectoratului General al Poliției Române au acționat, duminică, în vederea respectării interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare sau carantină, precum și a celor referitoare la circulația persoanelor.

Astfel, în cadrul unei acțiuni de amploare desfășurate pe raza municipiilor Alexandria și Roșiori de Vede, dar și a comunelor Buzescu, Brânceni și Smârdioasa, peste o sută de polițiști au acționat pentru verificarea modului de respectare a restricțiilor legale instituite în perioada stării de urgenţă.

Pe timpul acțiunii, au fost controlate în trafic aproximativ 200 de autovehicule și legitimate peste 370 de persoane.

De asemenea, polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat pentru prevenirea si combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite, fiind constatată o infracțiune și confiscați 616 lei.

Reprezentanții IPJ Teleorman transmit că, drept urmare a neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 104 sancțiuni contravenționale, valoarea acestora depășind 170.000 lei.

Pe raza județului Teleorman, echipaje mixte de polițiști, jandarmi și polițiști locali  acționează permanent pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, prevenirea și limitarea răspândirii virusului COVID 19, dar și pentru a preveni și combate ilegalitățile de orice fel. Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE