34.9 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Încă trei cazuri de infecție cu COVID-19 la Roșiorii de Vede

Trei persoane care au intrat în contact direct cu bărbatul din Roșiorii de Vede, decedat, săptămâna trecută, din cauza infecției cu SARS-CoV-2, au fost depistate pozitiv de testele privind infecția cu noul coronavirus.

Potrivit unor surse, este vorba despre o femeie, soția bărbatului decedat, dar și despre un alt bărbat și un copil, de asemenea persoane cu care acesta a intrat în contact.

Din primele date, femeia era plasată într-un centru de carantină din zona municipiului Alexandria când a primit rezultatul testului.

Aceleași surse susțin că femeia și bărbatul au fost deja transportați la spitale suport COVID pozitiv din București.

Pentru copil, rezultatele au venit cu câteva ore în urmă. Și acesta va ajunge, în scurt timp, tot într-un spital suport COVID pozitiv din București.

Penru bărbatul din Roșiori, autoritățile au confrimat decesul joi, 2 aprilie.

Potrivit informațiilor furnizate, acesta avea condiții medicale preexistente – diabet zaharat, boală renală și obezitate, se întorsese recent din Anglia și s-a prezentat la Spitalul Municipal Caritas când a început să se simtă rău.

Ulterior, a fost transportat la Spitalul Victor Babeș din București, unde a și decedat.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE