vineri, aprilie 26, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Imagini exclusive de la incidentul din trafic provocat de un șef din Poliție

Reporterii ImpactNews24 au fost martori oculari la incidentul provocat cu o seară în urmă, în traficul din Alexandria, de unul dintre șefii din Poliția Municipală.

Aflați în zonă cu treburi personale, reporterii publicației noastre au luat parte la o scenă care nu face cinste niciunui angajat al Poliției – trei persoane, printre care și șeful de la Ordine Publică, ieșeau din sediul Poliției Municipiului Alexandria, în jurul orei 20.00, una dintre acestea plecând pe jos, iar celelalte două urcând fiecare în mașina sa, la volan, evident.

Șeful de la Ordine Publică, pentru că am aflat ulterior că despre el este vorba, a lovit mașina din fața mașinii reporterilor ImpactNews24, la plecarea de pe loc, și a fost aproape să lovească și mașina acestora. Reporterii au solicitat intervenția unui echipaj de poliție, având în vedere că persoana care se afla la volanul mașinii în cauză se clatina la urcarea în autovehicul, iar la semaforul de la intersecția străzilor T. Vladimirescu și Dunării au și atras atenția omului că a lovit o mașină și era pe punctul de a o lovi și pe a lor.

În scurt timp, echipajul de poliție a sosit la fața locului, dar bărbatul de la volanul mașinii a dat bir cu fugiții, făcându-se dispărut printre blocuri.

Pentru că nu a răspuns solicitării colegilor săi de a sta pe loc și având în vedere că se afla la volanul unei mașini, acesta s-a ales cu un dosar penal pentru sustragere de la prelevarea de probe biologice.

IPJ TELEORMAN:

La data de 5 ianuarie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au fost sesizați direct de către un bărbat din municipiul Alexandria cu privire la faptul că, pe fondul unui posibil consum de băuturi alcoolice, un conducător auto ar fi provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale, pe strada Tudor Vladimirescu, din localitate, avariind două autoturisme.

Împreună cu apelantul, polițiștii au reușit să identifice conducătorul auto în persoana unui bărbat în vârstă de 49 de ani, din municipiul Alexandria, la mică distanță față de locul menționat de către reclamant, acesta aflându-se lângă autoturism.

La vederea echipajului de poliție, bărbatul a părăsit zona, îndreptându-se către blocurile din proximitate, fără a mai fi găsit.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul sustragerii de la prelevarea de mostre biologice de sânge, necesare în vederea stabilirii alcoolemiei, și efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, iar conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman a dispus efectuarea de verificări prin structura de Control Intern.

topul săptămânii