vineri, aprilie 26, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Accident mortal la Spătărei

UPDATE: Potrivit IPJ Teleorman, la data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 despre producerea unui accident rutier soldat cu victime omenești, pe DN 65E, în localitatea Spătărei.

Cercetările preliminare indică ipoteza că un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Crângu, județul Teleorman, ar fi fost surprins de traversarea prin loc nepermis și fără a se asigura, a unui pieton – femeie de 65 de ani, domiciliată în comuna Furculești, sat Spătărei – pe care l-ar fi accidentat.

În urma impactului a rezultat decesul pietonului.

Rezultatul testării cu aparatul etilotest a evidențiat faptul că șoferul nu se afla sub influența alcoolului la momentul producerii evenimentului rutier.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

O femeie de aproximativ 50 de ani și-a pierdut viața, luni seară, după ce a fost lovită în plin de o mașină, pe raza localității Spătărei.

Potrivit martorilor, se pare că femeia, domiciliată în Spătărei, tocmai coborâse dintr-un microbuz, când a fost lovită în plin de o mașină la volanul căreia se afla în bărbat din aceeași localitate.

Cu toate că echipajele de salvare s-au deplasat rapid la fața locului și au efectuat manevre de resuscitare, acestea au rămas fără rezultat, fiind declarat decesul.

topul săptămânii