marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

IMAGINI SOCANTE! Cățel legat de mașină și târât prin sat

Imagini greu de înțeles au fost surprinse în localitatea Crîngeni, spre comuna Plopii Slăvitești, din județul Teleorman. Un cățel a fost legat cu funia de o mașină și târât prin sat.

Un copil care circula în portbagajul unui Volkswagen a târât pe asfalt un câine, pe care îl legase cu o sfoară, kilometri întregi.

Toata scena a fost filmată ieri, 21 aprilie 2021, în cursul dimineții. Imaginile care sfidează orice urmă de umanitate au ajuns și în atenția polițiștilor, după ce au apărut în spațiul public.

Potrivit IPJ Teleorman,referitor la apariția în spațiul public a unor imagini foto/video în care este reclamată maltratarea unui cățel, precum și transportarea unui minor în portbagajul unui autoturism, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman s-au sesizat din oficiu, la acest moment efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, urmând a se stabili cu exactitate întreaga situație de fapt.

De asemenea, conducătorul auto va fi sancționat conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice”

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii