24.9 C
Alexandria
luni, iulie 4, 2022

IMAGINI SOCANTE! Cățel legat de mașină și târât prin sat

Imagini greu de înțeles au fost surprinse în localitatea Crîngeni, spre comuna Plopii Slăvitești, din județul Teleorman. Un cățel a fost legat cu funia de o mașină și târât prin sat.

Un copil care circula în portbagajul unui Volkswagen a târât pe asfalt un câine, pe care îl legase cu o sfoară, kilometri întregi.

Toata scena a fost filmată ieri, 21 aprilie 2021, în cursul dimineții. Imaginile care sfidează orice urmă de umanitate au ajuns și în atenția polițiștilor, după ce au apărut în spațiul public.

Potrivit IPJ Teleorman,referitor la apariția în spațiul public a unor imagini foto/video în care este reclamată maltratarea unui cățel, precum și transportarea unui minor în portbagajul unui autoturism, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman s-au sesizat din oficiu, la acest moment efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, urmând a se stabili cu exactitate întreaga situație de fapt.

De asemenea, conducătorul auto va fi sancționat conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice”

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE