marți, martie 19, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

IMAGINI TERIFIANTE! Căruță spulberată de un autoturism pe DN51, între localitățile Smârdioasa și Brânceni

Accident grav, seara trecută, pe DN 51, între localitățile Smârdioasa și Brânceni. O căruță, care era nesemnalizată, a fost spulberată de un autoturism care se deplasa în aceeași direcție de mers. În căruță se aflau doi bărbați, unul dintre ei fiind rănit grav, iar celălalt a părăsit locul accidentului.

Potrivit I.P.J. Teleorman, la data de 04.08.2020, în jurul orei 22:00, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime omenești, pe DN 51, în afara localității Brânceni.

Din primele cercetări a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 29 de ani din municipiul Alexandria conducea un autoturism pe DN 51, ar fi avut alte preocupări în timpul mersului, lovind în partea din spate un atelaj cu tracțiune animală, atelaj care circula în aceeași direcție de mers, fără a fi echipat corespunzător, cu lumini sau elemente reflectorizante.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului vehiculului cu tracțiune animală, bărbatul de 35 de ani din comuna Brânceni fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Rezultatul testării cu aparatul alcooltest a indicat faptul că, la momentul producerii evenimentului rutier, șoferul autoturismului nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă.

 

ATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE!

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii