miercuri, noiembrie 29, 2023

PODCAST

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Patru tineri, reținuți după un scandal în Roșiorii de Vede

Luni seara, în jurul orei 18.00, forțele de ordine au fost solicitate să intervină pentru aplanarea unui scandal iscat între mai multe persoane, în zona strandului din municipiu.

La fața locului au ajuns polițiștii și ofițeri din trupele speciale, acțiunea fiind coordonată de către comisarul- șef Alin Ghene, șeful Poliției din Roșiorii de Vede.

Din primele informații, patru țigani cu vârsta cuprinsă între 17 și 20 de ani, toți din municipiu, au fost reținuți de oamenii legii, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea liniștii și ordinii publice, și băgați în arestul poliției.

În cursul zilei de astăzi, aceștia vor fi duși în fața magistratului de drepturi și libertăți, de la Judecătoria Roșiori, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit declarației martorilor, după ce țigănușii au consumat o cantitate considerabilă de alcool, s-a umflat tărâța-n ei. De la înjurături și până la bătaie, nu a mai fost decât un pas.

Unul dintre agresori, a fost tăiat cu un ciob de la o sticlă, fiind transportat la Spitalul de Urgență din Alexandria.

Rănile sunt superficiale iar starea lui de sănătate este una bună. În cursul serii, la poarta unității spitalicești din municipiul reședință de județ, și-au făcut apariția zeci de țigani.

Preventiv, în zonă au fost dislocate mai multe echipaje de intervenție și nu au fost înregistrate incidente.

topul săptămânii