24.9 C
Alexandria
vineri, iulie 1, 2022

Ion Nuțu a revenit acasă, în familia liberală

Fostul primar al roșiorenilor, Ion Nuțu, a luat decizia firească de a reveni acasă, în familia liberală, cu gândul de  a contribui, prin vasta sa experiență în administrație și politică, la întărirea organizației locale și la recâștigarea municipiului Roșiorii de Vede, de către PNL, la alegerile din luna septembrie.

Președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu apreciază decizia de reîntoarcere în PNL a domnului Ion Nuțu, considerând că este oportună, firească și benefică organizației locale a PNL Roșiorii de Vede și de un real câștig pentru PNL Teleorman.

Totodată, președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, dă asigurări că Ion Nuțu se va regăsi, la alegerile locale, pe listele de candidați ai Partidului Național Liberal la Consiliul Local al municipiului Roșiorii de Vede sau pe lista de candidați liberali la Consiliul Județean Teleorman.

 

 

Biroul de Comunicare al PNL Teleorman

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE