25.3 C
Alexandria
duminică, iulie 3, 2022

În ultimele 24 de ore,patru teleormăneni au fost confirmați cu COVID-19

Patru noi cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate la nivelul județului Teleorman, în ultimele 24 de ore, potrivit celei mai recente informări a Grupului de Comunicare Strategică. Astfel, conform sursei citate, numărul persoanelor confirmate cu COVID-19 până marți, 5 mai, ajunge la 109 pentru județul Teleorman. 

La nivel național, în ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 325 de cazuri de îmbolnăvire, transmite Grupul de Comunicare Strategică, bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus, de la debutul epidemei și până marți, 5 mai, ajungând la 13.837.

Din totalul persoanelor infectate, 5.454 au fost declarate vindecate și externate din unitățile medicale în care au fost spitalizate. În schimb, până la transmiterea știrii, 827 dintre persoanele confirmate cu COVID-19 au decedat, între acestea, și șase bărbați din Teleorman.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 12.727 de  persoane, mai transmite Grupul de Comunicare Strategică. Alte 19.748 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

La nivelul județului, potrivit celei mai recente informări a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în centrele de caranrtină funcționale erau cazați, luni după-amiază, 153 de teleormăneni. Potrivit sursei citate, alte 111 persoane sunt izolate la domiciliu și monitorizate pasiv.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE