29.7 C
Alexandria
luni, septembrie 25, 2023

În ultimele 24 de ore,patru teleormăneni au fost confirmați cu COVID-19

Patru noi cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate la nivelul județului Teleorman, în ultimele 24 de ore, potrivit celei mai recente informări a Grupului de Comunicare Strategică. Astfel, conform sursei citate, numărul persoanelor confirmate cu COVID-19 până marți, 5 mai, ajunge la 109 pentru județul Teleorman. 

La nivel național, în ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 325 de cazuri de îmbolnăvire, transmite Grupul de Comunicare Strategică, bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus, de la debutul epidemei și până marți, 5 mai, ajungând la 13.837.

Din totalul persoanelor infectate, 5.454 au fost declarate vindecate și externate din unitățile medicale în care au fost spitalizate. În schimb, până la transmiterea știrii, 827 dintre persoanele confirmate cu COVID-19 au decedat, între acestea, și șase bărbați din Teleorman.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 12.727 de  persoane, mai transmite Grupul de Comunicare Strategică. Alte 19.748 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

La nivelul județului, potrivit celei mai recente informări a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în centrele de caranrtină funcționale erau cazați, luni după-amiază, 153 de teleormăneni. Potrivit sursei citate, alte 111 persoane sunt izolate la domiciliu și monitorizate pasiv.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE