22.3 C
Alexandria
luni, iulie 4, 2022

Ultima oră! Cod galben de vânt puternic pentru județul Teleorman

O avertizare meteo de cod galben de vant a fost emisă, cu puțin timp în urmă, de Administrația Națională de Meteorologie, valabilă în intervalul 6 mai, ora 09:00 – 6 mai, ora 20:00. Sunt vizate de avertizarea meteorologilor județele Mehedinți, Dolj, Olt și Teleorman, precum și sudul județelor Gorj și Vâlcea.

Potrivit meteorologilor, în intervalul menționat sunt așteptate intensificări ale vântului.

“Pe parcursul zilei de miercuri, vântul va avea intesificări cu viteze la rafală cuprinse, în general, între 55 și 65 km/h”, se arată în avertizarea ANM.

De asemenea, sub cod galben de vânt vor fi și județele Satu Mare, Sălaj, Maramureș, Cluj, Bistrița-Năsăud, Mureș, Harghita, Covasna, Hunedoara, Brașov, Alba și Sibiu, în intervalul 6 mai, ora 12:00 – 7 mai, ora 20:00, mai transmit meteorologii.

Totodată, potrivit unei informări meteorologice emise, marți, de ANM, în intervalul 5 mai, ora 15:00 – 7 mai, ora 20:00 sunt așteptate intensificări ale vântului, ploi moderate cantitativ și precipitații mixte la munte. Potrivit meteorologilor, în intervalul menționat, în cea mai mare parte a țării temporar vor fi intensificări ale vântului, cu viteze la rafală în general de peste 45…55 km/h. La munte rafalele vor depăși 60…70 km/h și se vor semnala precipitații mixte.

Local și temporar va ploua moderat cantitativ și vor fi perioade cu manifestări de instabilitate atmosferică (averse ce pot avea și caracter torențial, descărcări electrice și izolat căderi de grindină). În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp și punctiform 30 l/mp.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE