marți, decembrie 5, 2023

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Încă un instructor auto din Teleorman „picat” la examenul anticorupție

N.R. patronul unei scoli auto din Turnu Măgurele, unde profesează și ca instructor, este ultima „captură” a ofițerilor DGA din Alexandria.

Acesta a fost prins în flagrant când lua 500 de euro de la un elev al scolii de șoferi pentru a promova examenul practic, „traseul”, fară a avea abilitățile necesare conducerii unui autoturism.

Nu este nici primul, nici ultimul din Teleorman care încearcă așa ceva la polițiștii examinatori din Alexăndria.

În cazul de fața, ofițerii anticorupție s-au oprit la intermediar, adică la instructor, desi gurile rele spun clar că până astăzi, când i s-a înfundat, respectivul instructor, cât și alții, au avut „trecere” la examinatorii polițiști.

Curios este că aceste aspecte continuă chiar și după dosarul spăgilor de la permise, care trenează de amar de vreme la tribunalul Teleorman, între timp unii polițiști chiar pensionându-se. Apoi ne mirăm de ce se moare pe capete în urma accidentelor rutiere la noi în județ.

CITESTE SI: Instructor auto din Teleorman, prins în flagrant pentru trafic de influență

D.G.A. – Ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Teleorman, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, au prins în flagrant, miercuri, un instructor auto, imediat după ce acesta a primit o sumă de bani de la un cursant al unei școli de șoferi, lasându-l să creadă că îi poate facilita obținerea permisului de conducere.

Mai concret, instructorul auto a primit, miercuri dimineață, suma de 500 de euro de la cursantul în cauză, în schimbul traficării unei presupuse influențe asupra polițiștilor examinatori din cadrul Serviciului regim permise și înmatriculări Teleorman, astfel încât persoana în cauză să promoveze proba practică pentru obținerea permisului de conducere.

Instructorul auto a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență.

Conform reglementărilor Codului de procedură penală, orice persoană este considerată nevinovată până la stabilirea vinovăţiei sale printr-o hotărâre penală definitivă.

topul săptămânii