marți, decembrie 5, 2023

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Ce spune conducerea SAJ Teleorman despre faptul că fostul manager vrea să execute silit instituția

Conducerea Serviciului de Ambulanță Județean Teleorman face următoarele precizări:

  • informăm populația din județul Teleorman că Serviciul de Ambulanță Județean Teleorman asigură asistență medicală de urgență și transport sanitar în aceleași condiții ca și până acum, activitatea nefiind afectată de acțiunile salariatului.

  • fostul manager general interimar, actulamente asistent medical la SAJ Teleorman, a solicitat, prin intermediul executorului judecătoresc, plata integrală a drepturilor câștigate în instanță, reprezentând drepturile salariale pe care era îndreptățit să le primească și cele efectiv achitate, pentru perioada 01.04.2018- 05.11.2019. Drepturile cuvenite până la această dată i-au fost virate încă din luna ianuarie 2023, urmând ca diferența să fie achitată eșalonat.

  • SAJ Teleorman a informat Ministerul Sănătății (Ordonator principal de credite) și a luat toate măsurile ca întreaga activitate să se desfășoare în condiții optime și cu profesionalism.
  • Asigurăm cetățenii că personalul Serviciului de Ambulanță Județean Teleorman oferă servicii de asistență medicală de urgență și transport sanitar prompte și de calitate tuturor persoanelor care se adresează serviciului de medicină de urgență prespitalicească.

topul săptămânii