marți, aprilie 23, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Incendiile de vegetație uscată și miriști dau bătăi de cap pompierilor militari

Pompierii militari au intervenit, numai în ultimele trei zile, la 34 de incendii, dintre care 29 de vegetaţie uscată şi miriște, au anunțat reprezentanții ISU Teleorman. Potrivit sursei citate, cele 29 de incendii de vegetație uscată și miriști s-au produs pe raza localităților Bragadiru, Piatra, Poroschia, Cernetu, Pietroșani, Tecuci, Peretu, Ciuperceni, Nicolae Bălcescu, Zimnicele, Țigănești, Turnu Măgurele, Călmățuiu, Târnava, Lisa, Nenciulești, Zimnicea, Plosca, Brâncoveanca, Bogdana, Troianul, Peretu, Roșiorii de Vede, Segarcea-Deal, Seaca, Blejești și Ciuperceni.

De asemenea, în perioada menționată, salvatorii au intervenit și pentru stingerea unui incendiu la o casă de locuit din localitatea Frumoasa,precum și pentru singerea unui incendiu la autoturism în localitatea Necșești și a unui incendiu izbucnit la un adăpost de animale din localitatea Conțești. Totodată, pompierii au intervenit și pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament în Alexandria, dar și la un incendiu la un elevator în localitatea Cervenia.

Echipajele profesioniste ale ISU Teleorman au participat, în ultimele trei zile, la 124 de misiuni, dintre care 82 cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, 34 incendii, un eveniment rutier în localitatea Alexandria, la care pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea unei victime, precum și la două activități de recunoaștere și cinci informări preventive la operatori socio-economici cu aglomerări de persoane, transmit reprezentanții instituției.

topul săptămânii