4.9 C
Alexandria
marți, decembrie 6, 2022

VIDEO S-a urcat băut la volan și s-a răsturnat cu mașina

Un tânăr care se îndrepta cu mașina spre Orbeasca de Sus a scăpat ca prin minune după ce, băut fiind, a pierdut controlul volanului într-o curbă pe raza localității Orbeasca de Jos, a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate, a lovit două podiști, iar în cele din urmă s-a răsturnat.

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă seară, iar la fața locului au intervenit pompierii cu o mașină de stingere și o ambulanță SMURD, dar și o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță.

Pentru șoferul vinovat de producerea accidentului, echipajele medicale nu au avut ce să facă, însă în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care tânărul a ajuns totuși la spital, însă pentru recoltarea de probe biologice.

Înainte de a pleca însoțit de polițiști spre unitatea medicală, tânărul recalcitrant, împreună cu un prieten, probabil, care i-a sărit în ajutor au agresat verbal și fizic reporterul ImpactNews24.ro, care relata de la fața locului evenimentul rutier.


Oamenii legii au preluat cazul și face cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE