joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO S-a urcat băut la volan și s-a răsturnat cu mașina

Un tânăr care se îndrepta cu mașina spre Orbeasca de Sus a scăpat ca prin minune după ce, băut fiind, a pierdut controlul volanului într-o curbă pe raza localității Orbeasca de Jos, a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate, a lovit două podiști, iar în cele din urmă s-a răsturnat.

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă seară, iar la fața locului au intervenit pompierii cu o mașină de stingere și o ambulanță SMURD, dar și o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță.

Pentru șoferul vinovat de producerea accidentului, echipajele medicale nu au avut ce să facă, însă în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care tânărul a ajuns totuși la spital, însă pentru recoltarea de probe biologice.

Înainte de a pleca însoțit de polițiști spre unitatea medicală, tânărul recalcitrant, împreună cu un prieten, probabil, care i-a sărit în ajutor au agresat verbal și fizic reporterul ImpactNews24.ro, care relata de la fața locului evenimentul rutier.


Oamenii legii au preluat cazul și face cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

topul săptămânii