miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Incendiu stins după două ore și jumătate de luptă cu flăcările

Acoperișul unei case de locuit, de la Poeni, s-a făcut scrum, iar focul s-a extins și la o altă casă din apropiere, pompierii militari luptându-se cu flăcările aproape două ore și jumătate pentru a lichida incendiul.


ISU Teleorman transmite că evenimentul a fost anunțat pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, duminică seară, iar la fața locului s-au deplasat rapid salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Videle, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autocisternă și o ambulanță SMURD.

La această intervenție, în cooperare cu pompierii militari, au acționat și pompierii civili din cadrul Serviciului Privat pentru Situații de Urgență Falck cu o autospecială de stingere.


Incendiul, izbucnit cel mai probabil din cauza jarului nestins al unui grătar, a distrus într-una dintre gospodării acoperișul unei anexe și cel al locuinței, o construcție P+1+M, după care s-a extins și la acoperișul casei învecinate, distrugându-l pe mai puțin de 10 mp.


După aproape două ore și jumătate de luptă cu flăcările, pompierii au reușit să stingă în totalitate incendiul, salvând importante bunuri materiale, apreciate la suma de 70.000 de lei, însă și pagubele înregistrate au fost destul de mari, ele ridicându-se la aproximativ 50.000 de lei.


Din fericire, la acest eveniment nu au fost persoane rănite care să necesite acordarea primului ajutor calificat din partea paramedicilor SMURD.

topul săptămânii