joi, aprilie 18, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO Două persoane rănite într-un grav accident rutier pe E70, la Vitănești

Două persoane au fost rănite în urma unui grav accident de circulație, produs, cu puțin timp în urmă, pe E70, pe raza localității Vitănești.

UPDATE: Bărbatul rănit grav în accidentul de pe E70, la intrare în comuna Vitănești, a murit, în urmă cu numai câteva minute, la Spitalul de Urgență din Alexandria. Omul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, locuia în comuna Măgura și era inginer la AZAL. Acesta suferise multiple traumatisme, în special la nivelul capului și toracelui, fiind transportat la unitatea spitalicească din municipiul reședință de județ.

 

 Din primele date, în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, iar șoferul unei mașini care se îndrepta spre București a efectuat o depășire neregulamentară, în urma căreia s-a izbit frontal de o altă mașină care circula regulamentar, dinspre București spre Alexandria.

În urma impactului, șoferul mașinii care se îndrepta spre Alexandria a rămas încarcerat și a avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a fi scos dintre fiarele contorsionate ale mașinii.

Rănită a fost și mama șoferului care a provocat accidentul rutier, femeia aflându-se pe locul din dreapta al mașinii.

Potrivit martorilor de la fața locului, șoferul care a provocat accidentul consumase alcool înainte de a se urca la volan.


ISU Teleorman a transmis că la fața locului au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Alexandria, cu o autospecială de stingere, o descarcerare și o ambulanță SMURD, dar și un echipaj al Serviciului de Ambulanță.

Clipurile video și imaginile de pe această pagină aparțin ImpactNews24. Preluarea lor se face cu link către sursă. În mod contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanțelor de judecată.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

topul săptămânii