28.2 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Incident șocant într-o școală din Teleorman – Profesorul de religie este acuzat că a lovit un elev

Mama unui elev al Școlii Gimnaziale Nr.7 din Alexandria îl acuză pe profesorul de religie al unității de învățământ că i-ar fi lovit copilul în timpul unei ore de curs ținute joi, 24 noiembrie. Femeia a făcut o plângere penală pentru pentru săvârșirea infracțiunii de loviri și alte violențe, a transmis Poliția Teleorman.

Potrivit sursei citate, lucrătorii Biroului Siguranța Școlară au fost sesizați telefonic de către conducerea Școlii Gimnaziale nr. 7 din Alexandria despre faptul că, în jurul orei 12, mama unui copil de 10 ani, elev în clasa a II-a, a făcut scandal în incinta unității de învățământ pe motiv că profesorul de religie l-a lovit pe fiul său.

La fața locului s-au deplasat lucrătorii Biroului de Siguranță Școlară mama elevului a fost invitată la sediul Poliției Alexandria pentru continuarea verificărilor.

Mama copilului a formulat plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de loviri și alte violențe urmănd a se propune soluție prin Parchetul competent, a transmis sursa citată.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE