36.1 C
Alexandria
marți, iulie 5, 2022

Incident șocant într-o școală din Teleorman – Profesorul de religie este acuzat că a lovit un elev

Mama unui elev al Școlii Gimnaziale Nr.7 din Alexandria îl acuză pe profesorul de religie al unității de învățământ că i-ar fi lovit copilul în timpul unei ore de curs ținute joi, 24 noiembrie. Femeia a făcut o plângere penală pentru pentru săvârșirea infracțiunii de loviri și alte violențe, a transmis Poliția Teleorman.

Potrivit sursei citate, lucrătorii Biroului Siguranța Școlară au fost sesizați telefonic de către conducerea Școlii Gimnaziale nr. 7 din Alexandria despre faptul că, în jurul orei 12, mama unui copil de 10 ani, elev în clasa a II-a, a făcut scandal în incinta unității de învățământ pe motiv că profesorul de religie l-a lovit pe fiul său.

La fața locului s-au deplasat lucrătorii Biroului de Siguranță Școlară mama elevului a fost invitată la sediul Poliției Alexandria pentru continuarea verificărilor.

Mama copilului a formulat plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de loviri și alte violențe urmănd a se propune soluție prin Parchetul competent, a transmis sursa citată.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE