1.1 C
Alexandria
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Incident șocant într-o școală din Teleorman – Profesorul de religie este acuzat că a lovit un elev

Mama unui elev al Școlii Gimnaziale Nr.7 din Alexandria îl acuză pe profesorul de religie al unității de învățământ că i-ar fi lovit copilul în timpul unei ore de curs ținute joi, 24 noiembrie. Femeia a făcut o plângere penală pentru pentru săvârșirea infracțiunii de loviri și alte violențe, a transmis Poliția Teleorman.

Potrivit sursei citate, lucrătorii Biroului Siguranța Școlară au fost sesizați telefonic de către conducerea Școlii Gimnaziale nr. 7 din Alexandria despre faptul că, în jurul orei 12, mama unui copil de 10 ani, elev în clasa a II-a, a făcut scandal în incinta unității de învățământ pe motiv că profesorul de religie l-a lovit pe fiul său.

La fața locului s-au deplasat lucrătorii Biroului de Siguranță Școlară mama elevului a fost invitată la sediul Poliției Alexandria pentru continuarea verificărilor.

Mama copilului a formulat plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de loviri și alte violențe urmănd a se propune soluție prin Parchetul competent, a transmis sursa citată.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE