joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Incident șocant într-o școală din Teleorman – Profesorul de religie este acuzat că a lovit un elev

Mama unui elev al Școlii Gimnaziale Nr.7 din Alexandria îl acuză pe profesorul de religie al unității de învățământ că i-ar fi lovit copilul în timpul unei ore de curs ținute joi, 24 noiembrie. Femeia a făcut o plângere penală pentru pentru săvârșirea infracțiunii de loviri și alte violențe, a transmis Poliția Teleorman.

Potrivit sursei citate, lucrătorii Biroului Siguranța Școlară au fost sesizați telefonic de către conducerea Școlii Gimnaziale nr. 7 din Alexandria despre faptul că, în jurul orei 12, mama unui copil de 10 ani, elev în clasa a II-a, a făcut scandal în incinta unității de învățământ pe motiv că profesorul de religie l-a lovit pe fiul său.

La fața locului s-au deplasat lucrătorii Biroului de Siguranță Școlară mama elevului a fost invitată la sediul Poliției Alexandria pentru continuarea verificărilor.

Mama copilului a formulat plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de loviri și alte violențe urmănd a se propune soluție prin Parchetul competent, a transmis sursa citată.

topul săptămânii