1.1 C
Alexandria
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

VIDEO Protest în fața Primăriei Roșiorii de Vede

Scandal la Primăria Roșiorii de Vede! Comercianții din piață au strigat „jos primarul Cîrciumaru”!

Mai mulți comercianți care plătesc locuri în piața centrală din Roșiorii de Vede, județul Teleorman, au protestat astăzi în fața Primăriei Roșiorii de Vede.

Oamenii sunt nemulțumiți de conducerea instituției care, spun ei, tolerează alți comercianți care vând din mașini, pe trotuar și pe carosabil, iar ei, care plătesc o redevențe considerabilă, sunt prejudiciați de prezența ambulanților care blochează străzile.

„Nimeni nu ia nici o măsură, deși am făcut mai multe sesizări la primărie. Nici măcar nu ne-a răspuns”, se plâng piețarii care nu știu ce să mai facă.
Totodată, cei nemulțumiți susțin că Primăria Roșiorii de Vede protejează „mafia locală” și sfidează legea.

Primarul municipiului Roșiorii de Vede, Valerică Cîrciumaru, nu a dorit să vorbească cu protestatarii, pe motiv că „ăla nu e miting serios”.


Contactat telefonic, edilul susține că ceea ce reclamă oamenii nu este adevărat, iar vânzătorii ambulanți care fac comerț pe stradă sunt tolerați pentru că este pandemie și nu ii poate plasa în interiorul pietei, pentru că nu s-ar mai respecta restricțiile.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE