36.1 C
Alexandria
marți, iulie 5, 2022

VIDEO Protest în fața Primăriei Roșiorii de Vede

Scandal la Primăria Roșiorii de Vede! Comercianții din piață au strigat „jos primarul Cîrciumaru”!

Mai mulți comercianți care plătesc locuri în piața centrală din Roșiorii de Vede, județul Teleorman, au protestat astăzi în fața Primăriei Roșiorii de Vede.

Oamenii sunt nemulțumiți de conducerea instituției care, spun ei, tolerează alți comercianți care vând din mașini, pe trotuar și pe carosabil, iar ei, care plătesc o redevențe considerabilă, sunt prejudiciați de prezența ambulanților care blochează străzile.

„Nimeni nu ia nici o măsură, deși am făcut mai multe sesizări la primărie. Nici măcar nu ne-a răspuns”, se plâng piețarii care nu știu ce să mai facă.
Totodată, cei nemulțumiți susțin că Primăria Roșiorii de Vede protejează „mafia locală” și sfidează legea.

Primarul municipiului Roșiorii de Vede, Valerică Cîrciumaru, nu a dorit să vorbească cu protestatarii, pe motiv că „ăla nu e miting serios”.


Contactat telefonic, edilul susține că ceea ce reclamă oamenii nu este adevărat, iar vânzătorii ambulanți care fac comerț pe stradă sunt tolerați pentru că este pandemie și nu ii poate plasa în interiorul pietei, pentru că nu s-ar mai respecta restricțiile.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE