20.6 C
Alexandria
miercuri, iulie 6, 2022

Un tânăr din Coșoteni si-a dat foc la casă

Două persoane, soț și soție, au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce fiul acestora, un tânăr de aproximativ 30 de ani, cunoscut cu probleme psihice, ar fi dat foc casei. Incendiul a izbucnit la locuința acestora din satul Coșoteni, Vedea, iar la fața locului au intervenit pompierii militari roșioreni cu două mașini de stingere și o ambulanță SMURD.

Incendiul, în care au ars acoperișul locuinței, realizat din astereală din lemn și țiglă, pe cca. 50 mp, și o magazie unde se aflau două butelii, care au fost evacuate la timp, a fost stins după aproximativ o oră, cu ajutorul celor două autospeciale de lucru cu apă și spumă, potrivit ISU Teleorman.

Conform sursei citate, proprietarii locuinței, soț și soție, de 57 și 53 de ani, cu atac de panică, au primit primul ajutor de la paramedicii SMURD, refuzând apoi transportarea la spital.

Cauza probabilă a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere de către fiul acestora, în vârstă de aproximativ 30 de ani, cunoscut cu probleme psihice, a transmis ISU Teleorman.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE