5.7 C
Alexandria
luni, decembrie 5, 2022

Un tânăr din Coșoteni si-a dat foc la casă

Două persoane, soț și soție, au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce fiul acestora, un tânăr de aproximativ 30 de ani, cunoscut cu probleme psihice, ar fi dat foc casei. Incendiul a izbucnit la locuința acestora din satul Coșoteni, Vedea, iar la fața locului au intervenit pompierii militari roșioreni cu două mașini de stingere și o ambulanță SMURD.

Incendiul, în care au ars acoperișul locuinței, realizat din astereală din lemn și țiglă, pe cca. 50 mp, și o magazie unde se aflau două butelii, care au fost evacuate la timp, a fost stins după aproximativ o oră, cu ajutorul celor două autospeciale de lucru cu apă și spumă, potrivit ISU Teleorman.

Conform sursei citate, proprietarii locuinței, soț și soție, de 57 și 53 de ani, cu atac de panică, au primit primul ajutor de la paramedicii SMURD, refuzând apoi transportarea la spital.

Cauza probabilă a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere de către fiul acestora, în vârstă de aproximativ 30 de ani, cunoscut cu probleme psihice, a transmis ISU Teleorman.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE