16.7 C
Alexandria
duminică, octombrie 1, 2023

Un tânăr din Coșoteni si-a dat foc la casă

Două persoane, soț și soție, au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce fiul acestora, un tânăr de aproximativ 30 de ani, cunoscut cu probleme psihice, ar fi dat foc casei. Incendiul a izbucnit la locuința acestora din satul Coșoteni, Vedea, iar la fața locului au intervenit pompierii militari roșioreni cu două mașini de stingere și o ambulanță SMURD.

Incendiul, în care au ars acoperișul locuinței, realizat din astereală din lemn și țiglă, pe cca. 50 mp, și o magazie unde se aflau două butelii, care au fost evacuate la timp, a fost stins după aproximativ o oră, cu ajutorul celor două autospeciale de lucru cu apă și spumă, potrivit ISU Teleorman.

Conform sursei citate, proprietarii locuinței, soț și soție, de 57 și 53 de ani, cu atac de panică, au primit primul ajutor de la paramedicii SMURD, refuzând apoi transportarea la spital.

Cauza probabilă a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere de către fiul acestora, în vârstă de aproximativ 30 de ani, cunoscut cu probleme psihice, a transmis ISU Teleorman.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE