0.8 C
Alexandria
duminică, februarie 5, 2023

Instructor auto din Videle, trimis în judecată pentru trafic de influență / Cum își convingea elevii să îi dea mită

Un instructor auto a fost trimis în judecată, sub control judiciar, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență, după ce acesta ar fi pretins și primit sume de bani de la diferite persoane, cărora le-ar fi promis că poate interveni la polițiștii examinatori din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Teleorman, pentru ca acestea să treacă de proba practică a examenului auto.

„Ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Teleorman au finalizat cercetările, iar procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman a dispus, la data de 22 decembrie, trimiterea în judecată, sub control judiciar, a unui instructor auto pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

În fapt, polițiștii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Teleorman s-au sesizat din oficiu cu privire faptul că un instructor auto pretinde și primește sume de bani de la diferite persoane interesate, cărora le creează impresia că are relații și poate interveni la polițiști examinatori din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Teleorman, în vederea promovării probei practice a examenului de obținere a permisului de conducere, totodată facilitându-se doritorilor obținerea fișelor medicale ori/și adeverințelor de atestare a parcurgerii orelor de instruire.

La finalizarea cercetărilor efectuate de ofițerii de poliție judiciară ai D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Teleorman, delegați în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, față de instructorul auto s-a dispus efectuarea în continuare a urmării penale și punerea în mișcare a acțiunii penale, acesta fiind reținut pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar”, se arată în comunicatul Direcției Generale Anticorupție.

Cu numai o zi în urmă, Direcția Națională Anticorupție a anunțat că 17 persoane, între care fostul șef al Serviciului Permise și Înmatriculări – Stelian Lupu, dar și alți doi ofițeri ai Serviciului, au fost trimise în judecată pentru infracțiuni de corupție.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE