0.8 C
Alexandria
duminică, februarie 5, 2023

Un bărbat din Orbeasca și-a incendiat casa de două ori în aceeași zi

Un bărbat din Orbeasca, cunoscut cu probleme psihice, și-a incendiat casa de două ori într-o singură zi. Prima dată, bărbatul a spart geamurile locuinței și a dat foc unei saltele dintr-o cameră, iar pompierii militari, deplasați rapid la fața locului, au lichidat rapid incendiul.

După ce a revenit de la spital, unde fusese dus cu tăieturi la nivelul mâinilor, proprietarul casei a mai dat o dată foc locuinței. Pompierii militari s-au deplasat pentru a doua oară, în aceeași zi, la domiciliul bărbatului, pentru a stinge incendiul provocat de către acesta.

În perioada 24 – 27 decembrie, pompierii militari au intervenit la alte șase incendii, dintre care unul izbucnit la o casă de locuit din localitatea Crângu, la nivelul podului, în jurul coșului de fum, un incendiu la instalația electrică de Crăciun, ce era amenajată la nivelul unui balcon într-un bloc de locuit din Turnu Măgurele, un incendiu izbucnit la astereala din lemn a acoperișului unei locuințe, în jurul coșului de fum, în localitatea Teleormanu, și două arderi de vegetație uscată și stuf, în localitățile Blejești și Talpa Ogrăzile.

La toate aceste incendii, pompierii militari teleormăneni au intervenit cu autospecialele de lucru cu apă și spumă din dotarea subunităților, reușind să salveze importante bunuri materiale. Din fericire, pe timpul acestor misiuni nu au fost înregistrate victime omenești.

În intervalul menționat, echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman au participat la un număr de 159 de evenimente, dintre care 101 cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, inclusiv la pacienții suspecți/confirmați cu virusul SARS CoV -2;

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE