4.7 C
Alexandria
luni, decembrie 5, 2022

IPJ Teleorman a publicat rezultatele finale la concursul pentru şef de post, în comunele Năsturelu, Piatra, Bragadiru şi Izvoarele

Funcţiile vacante de şef de post, la Posturile de Poliţie din localităţile Năsturelu, Piatra, Bragadiru şi Izvoarele au fost ocupate. În urma concursului organizat de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Teleorman, cei patru candidaţi rămaşi “în finală” au fost declaraţi admişi.

Cea mai mare notă a fost de 9.60, obţinută de candidatul pentru postul de Poliţie din Piatra iar cea mai mica a fost luată de agentul care a candidat la Bragadiru.


În comunicatul IPJ Teleorman se mai precizează faptul urmare a expirării termenului legal de depunere a contestaţiilor, comisia a constatat că nu a fost înregistrată nici o contestaţie.

Candidaţii nemulţumiţi de rezultatul obţinut la interviul structurat pe subiecte profesionale au putut formula contestaţie, o singură dată, în termen de 24 de ore de la afişare, acesta fiind soluţionată, în termen de 2 zile lucrătoare de la expirarea termenului de depunere.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE