marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

IPJ Teleorman a publicat rezultatele finale la concursul pentru şef de post, în comunele Năsturelu, Piatra, Bragadiru şi Izvoarele

Funcţiile vacante de şef de post, la Posturile de Poliţie din localităţile Năsturelu, Piatra, Bragadiru şi Izvoarele au fost ocupate. În urma concursului organizat de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Teleorman, cei patru candidaţi rămaşi “în finală” au fost declaraţi admişi.

Cea mai mare notă a fost de 9.60, obţinută de candidatul pentru postul de Poliţie din Piatra iar cea mai mica a fost luată de agentul care a candidat la Bragadiru.


În comunicatul IPJ Teleorman se mai precizează faptul urmare a expirării termenului legal de depunere a contestaţiilor, comisia a constatat că nu a fost înregistrată nici o contestaţie.

Candidaţii nemulţumiţi de rezultatul obţinut la interviul structurat pe subiecte profesionale au putut formula contestaţie, o singură dată, în termen de 24 de ore de la afişare, acesta fiind soluţionată, în termen de 2 zile lucrătoare de la expirarea termenului de depunere.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii