28 C
Alexandria
duminică, octombrie 1, 2023

Două persoane, reținute de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și profanare de morminte

Doi bărbați, de 21și 47 de ani, din Giurgiu, au fost reținuți de oamenii legii, luni, după ce, la finalul lunii noiembrie, au profanat mai multe morminte dintr-un cimitir din Videle, a anunțat IPJ Teleorman. Cei doi vor ajunge în fața instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

“Polițiștii din cadrul Secției nr.9 Poliție Rurală Videle au continuat cercetările în dosarul penal din anul 2021 privind infracțiunile de furt calificat și profanare de morminte săvârșite în noaptea de 28-29 noiembrie 2021 într-un cimitir din orașul Videle.

Astfel, la data de 14 februarie a.c., față de un tânăr în vârstă de 21 ani și un bărbat în vârstă de 47 ani, ambii din județul Giurgiu s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, urmând ca în ziua de 15 februarie a.c., să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Persoanele în cauză fiind încarcerate în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman”, a stransmis IPJ Teleorman.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE