marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

„Bă esti prost, bă esti nebun!” Avem prefect paranormal

Bilanțul activității pentru anul care s-a încheiat este o acțiune pe care o au mai toate instituțiile deconcentrate de la nivelul județului Teleorman, în special structurile din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, la fiecare început de an.

Un astfel de bilanț a avut, în cursul lunii ianuarie,  Inspectoratul Județean de Jandarmi, în timp ce Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență și Inspectoratul Județean de Poliție au prezentat raportul activității pentru anul trecut la începutul acestei luni, mai exact pe 1 și 10 februarie.

Și, dacă până aici nu e nimic ieșit din comun, surpriza vine de la proaspătul prefect al județului, doctorul veterinar Epure Haralambie, care ne anunță că a participat, marți, 15 februarie, la “ședința de evaluare a activității desfășurate și a rezultatelor obținute de Inspectoratul de Jandarmi Județean „General de Brigadă Ion Bunoaica” Teleorman în anul 2021”. Adică fix la același eveniment care a mai avut loc o dată pe data de 19 ianuarie.

De unde știm? Păi, în primul rând, de la reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi, care au dat publicității raportul însoțit de fotografii în care apare, așa cum e normal, subprefectul Florin Tăbărana din partea Instituției Prefectului, și în al doilea rând, de pe paginile de Facebook ale celor două instituții, unde sunt postate fotografii însoțite de descrierea “Evaluarea activității și a rezultatelor obținute de Inspectoratul de Jandarmi Județean Teleorman în anul 2021”, încă de pe 19 ianuarie.

Acum, întrebarea care rezultă din situația destul de complicată, ca să nu-i spunem altfel, este: cum a reușit Epure Haralambie să participe marți la un eveniment care a avut loc cu aproape o lună în urmă? Totodată, dacă nu cumva deține ceva aptitudini ce țin de sfera paranormalului, lucru destul de puțin probabil, am vrea să-l întrebăm pe domnul Epure Haralambie dacă nu cumva minte.

Mai există o variantă, e adevărat, și anume ca domnul prefect să nu știe la ce anume eveniment a participat. Lucru destul de complicat, am spune, având în vedere că am avut și un premier care nu prea știa pe ce lume se află și era subiect permanent de glume.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii