8.4 C
Alexandria
sâmbătă, noiembrie 26, 2022

„Bă esti prost, bă esti nebun!” Avem prefect paranormal

Bilanțul activității pentru anul care s-a încheiat este o acțiune pe care o au mai toate instituțiile deconcentrate de la nivelul județului Teleorman, în special structurile din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, la fiecare început de an.

Un astfel de bilanț a avut, în cursul lunii ianuarie,  Inspectoratul Județean de Jandarmi, în timp ce Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență și Inspectoratul Județean de Poliție au prezentat raportul activității pentru anul trecut la începutul acestei luni, mai exact pe 1 și 10 februarie.

Și, dacă până aici nu e nimic ieșit din comun, surpriza vine de la proaspătul prefect al județului, doctorul veterinar Epure Haralambie, care ne anunță că a participat, marți, 15 februarie, la “ședința de evaluare a activității desfășurate și a rezultatelor obținute de Inspectoratul de Jandarmi Județean „General de Brigadă Ion Bunoaica” Teleorman în anul 2021”. Adică fix la același eveniment care a mai avut loc o dată pe data de 19 ianuarie.

De unde știm? Păi, în primul rând, de la reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi, care au dat publicității raportul însoțit de fotografii în care apare, așa cum e normal, subprefectul Florin Tăbărana din partea Instituției Prefectului, și în al doilea rând, de pe paginile de Facebook ale celor două instituții, unde sunt postate fotografii însoțite de descrierea “Evaluarea activității și a rezultatelor obținute de Inspectoratul de Jandarmi Județean Teleorman în anul 2021”, încă de pe 19 ianuarie.

Acum, întrebarea care rezultă din situația destul de complicată, ca să nu-i spunem altfel, este: cum a reușit Epure Haralambie să participe marți la un eveniment care a avut loc cu aproape o lună în urmă? Totodată, dacă nu cumva deține ceva aptitudini ce țin de sfera paranormalului, lucru destul de puțin probabil, am vrea să-l întrebăm pe domnul Epure Haralambie dacă nu cumva minte.

Mai există o variantă, e adevărat, și anume ca domnul prefect să nu știe la ce anume eveniment a participat. Lucru destul de complicat, am spune, având în vedere că am avut și un premier care nu prea știa pe ce lume se află și era subiect permanent de glume.

Te-ar putea interesa și:

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE