vineri, aprilie 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Șoferul care a provocat accidentul de la Smârdioasa a fost reținut 24 de ore

Șoferul care a provocat accidentul rutier de la Smârdioasa a fost reținut de oamenii legii și va fi prezentat instanței de judecată pentru propunerea de arestare preventivă, a anunțat IPJ Teleorman.

Potrivit sursei citate, în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest, tânărul în vârsă de 20 de ani avea o imbibație alcoolică de 0.19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 14 februarie a.c., orele 20:20, în localitatea Smârdioasa avut loc un accident rutier în următoarele împrejurări:

În timp ce o femeie în vârstă de 40 de ani, din județul Teleorman se deplasa pe DN 51 pe raza localității Smârdioasa, autoturismul condus de aceasta a fost lovit și proiectat de un alt autoturism, care după producerea impactului a părăsit locul accidentului .

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară la femei în vârstă de 40 ani și a unui minor în vârstă de 12 ani, ambii din județul Teleorman, care au fost transportați la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri .

Femeia în vârstă de 40 de ani a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat .

În urma activităților desfășurate, conducătorul auto care a produs evenimentul a fost identificat ulterior și audiat, un tânăr în vârstă de 20 ani, din județul Teleorman, iar începând cu data de 17 februarie a.c. s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a se prezenta instanței de judecată pentru propunerea de arestare preventivă.

În urma testării acestuia cu aparatul alcooltest, acesta avea o imbibație alcoolică de 0.19 mg/l alcool pur în aerul expirat .

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, urmând a se da soluție legală prin parchetul competent”, a anunțat IPJ Teleorman.

topul săptămânii