34.3 C
Alexandria
sâmbătă, iulie 2, 2022

Gigi Iancu a fost învestit în funcția de subprefect: “Îmi doresc ca Instituția Prefectului să devină un model de transparență și eficiență pentru toate instituțiile din județ”

În prezența parlamentarilor PSD Dănuț Cristescu, Paul Stancu și Florin Piper, dar și a șefilor structurilor din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, noul subprefect de Teleorman Gigi Iancu a fost învestit în funcție, joi, în cadrul unei ceremonii desfășurate în sistem videoconferință.

“Învestirea mea în funcția de subprefect al județului este o responsabilitate și o mare onoare în același timp. Mulțumesc celor care m-au susținut, dlui premier Nicolae Ciucă și Guvernului pentru încrederea cu care m-au învestit și vreau să vă asigur că-mi voi desfășura întreaga activitate cu demnitate, echilibru și eficiență, așa cum o solicită funcția de reprezentant al Guvernului. Sunt conștient că, odată cu numirea în această funcție îmi asum o mare responsabiliate, în primul rând față de cetățenii județului (…) Ca priorități, îmi doresc ca Instituția Prefectului să devină un partener al administrațiilor și un model de transparență și eficiență pentru toate instituțiile din județ.

În general nu-mi place să vorbesc prea mult, sunt un om orientat către rezultat, și am convingerea că, împreună cu domnul prefect, cu domnul subprefect, cu ceilalți angajați ai Instituției Prefectului, și cu reprezentanții instituțiior deconcentrate, ai primăriilor și Consiliului Județean, vom reuși să ne orientăm spre cetățean, orientarea către cetățean fiind de altfel un principiu de bază al funcționării Instituției Prefectului”, a spus noul subprefect de Teleorman, după învestirea în funcție.

Gigi Iancu, propunerea PSD de subprefect, a fost numit în funcție, prin hotărâre de Guvern, în ședința de miercuri a Executivului condus de Nicolae Ciucă. Odată cu învestirea sa, se poate spune că echipa de conducere a Instituției Prefectului Teleorman este completă.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE