7.4 C
Alexandria
vineri, decembrie 9, 2022

Gigi Iancu a fost învestit în funcția de subprefect: “Îmi doresc ca Instituția Prefectului să devină un model de transparență și eficiență pentru toate instituțiile din județ”

În prezența parlamentarilor PSD Dănuț Cristescu, Paul Stancu și Florin Piper, dar și a șefilor structurilor din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, noul subprefect de Teleorman Gigi Iancu a fost învestit în funcție, joi, în cadrul unei ceremonii desfășurate în sistem videoconferință.

“Învestirea mea în funcția de subprefect al județului este o responsabilitate și o mare onoare în același timp. Mulțumesc celor care m-au susținut, dlui premier Nicolae Ciucă și Guvernului pentru încrederea cu care m-au învestit și vreau să vă asigur că-mi voi desfășura întreaga activitate cu demnitate, echilibru și eficiență, așa cum o solicită funcția de reprezentant al Guvernului. Sunt conștient că, odată cu numirea în această funcție îmi asum o mare responsabiliate, în primul rând față de cetățenii județului (…) Ca priorități, îmi doresc ca Instituția Prefectului să devină un partener al administrațiilor și un model de transparență și eficiență pentru toate instituțiile din județ.

În general nu-mi place să vorbesc prea mult, sunt un om orientat către rezultat, și am convingerea că, împreună cu domnul prefect, cu domnul subprefect, cu ceilalți angajați ai Instituției Prefectului, și cu reprezentanții instituțiior deconcentrate, ai primăriilor și Consiliului Județean, vom reuși să ne orientăm spre cetățean, orientarea către cetățean fiind de altfel un principiu de bază al funcționării Instituției Prefectului”, a spus noul subprefect de Teleorman, după învestirea în funcție.

Gigi Iancu, propunerea PSD de subprefect, a fost numit în funcție, prin hotărâre de Guvern, în ședința de miercuri a Executivului condus de Nicolae Ciucă. Odată cu învestirea sa, se poate spune că echipa de conducere a Instituției Prefectului Teleorman este completă.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE