18.1 C
Alexandria
duminică, octombrie 1, 2023

Pericol de explozie în Alexandria! Mașină cuprinsă de flăcări, într-o benzinărie de la ieșire spre București (VIDEO)

O mașină a fost cuprinsă de flăcări, cu puțin timp în urmă, într-o benzinărie de la ieșire din Alexandria spre București.

Din fericire, angajații benzinăriei au fost pe fază și au reușit să stingă incendiul până la sosirea pompierilor, nefiind înregistrate victime.


Potrivit martorilor, se pare că șoferul mașinii intrase să achite rovinieta, iar un alt bărbat, pasager al mașinii, spăla parbrizul autoturismului, când a observat că ies flăcări de sub capotă. Primul impuls al acestuia a fost să ridice capota, însă nu a fost lăsat de un angajat al benizăriei, care a și venit de altfel cu mai multe extinctoare și au reușit să stingă flăcările, înainte să ajungă la fața locului pompierii.


Având în vedere faptul că mașina era la câțiva metri de pompe, pericolul de explozie a fost unul mare, însă situația a fost ținută de sub control de angajații benzinăriei, care au reușit să evite o tragedie.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE