4.9 C
Alexandria
marți, decembrie 6, 2022

Pericol de explozie în Alexandria! Mașină cuprinsă de flăcări, într-o benzinărie de la ieșire spre București (VIDEO)

O mașină a fost cuprinsă de flăcări, cu puțin timp în urmă, într-o benzinărie de la ieșire din Alexandria spre București.

Din fericire, angajații benzinăriei au fost pe fază și au reușit să stingă incendiul până la sosirea pompierilor, nefiind înregistrate victime.


Potrivit martorilor, se pare că șoferul mașinii intrase să achite rovinieta, iar un alt bărbat, pasager al mașinii, spăla parbrizul autoturismului, când a observat că ies flăcări de sub capotă. Primul impuls al acestuia a fost să ridice capota, însă nu a fost lăsat de un angajat al benizăriei, care a și venit de altfel cu mai multe extinctoare și au reușit să stingă flăcările, înainte să ajungă la fața locului pompierii.


Având în vedere faptul că mașina era la câțiva metri de pompe, pericolul de explozie a fost unul mare, însă situația a fost ținută de sub control de angajații benzinăriei, care au reușit să evite o tragedie.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE