34.6 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 23, 2023

VIDEO Copil de un an și patru luni și mama acestuia, răniți în urma unui accident rutier la Piatra

Un copil de un an și patru luni și mama acestuia au ajuns la spital, sâmbătă seară, în urma unui accident rutier produs la intrare în Piatra dinspre Viișoara.

Potrivit martorilor, mașina în care se aflau cele două victime, dar și tatăl și bunica micuțului, se îndreptau spre Piatra, iar cea de-a doua mașină împlicată în evenimentul rutier a ieșit de pe o stradă laterală, fără să acorde prioritate.

Șoferul mașinii care circula regulamentar nu a mai putut evita impactul, în urma căruia bebelușul și mama ascestuia au fost răniți. Cele două victime au fost preluate de echipajul SMURD și transportate la Spitalul Județean.


Potrivit unor surse, micuțul, care se pare că a fost rănit la cap, va fi transportat la o unitate medicală din capitală, pentru investigații de specialitate.

Oamenii legii au preluat cazul și fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE