8.4 C
Alexandria
sâmbătă, noiembrie 26, 2022

VIDEO Copil de un an și patru luni și mama acestuia, răniți în urma unui accident rutier la Piatra

Un copil de un an și patru luni și mama acestuia au ajuns la spital, sâmbătă seară, în urma unui accident rutier produs la intrare în Piatra dinspre Viișoara.

Potrivit martorilor, mașina în care se aflau cele două victime, dar și tatăl și bunica micuțului, se îndreptau spre Piatra, iar cea de-a doua mașină împlicată în evenimentul rutier a ieșit de pe o stradă laterală, fără să acorde prioritate.

Șoferul mașinii care circula regulamentar nu a mai putut evita impactul, în urma căruia bebelușul și mama ascestuia au fost răniți. Cele două victime au fost preluate de echipajul SMURD și transportate la Spitalul Județean.


Potrivit unor surse, micuțul, care se pare că a fost rănit la cap, va fi transportat la o unitate medicală din capitală, pentru investigații de specialitate.

Oamenii legii au preluat cazul și fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

Te-ar putea interesa și:

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE