marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

ISU Teleorman a efectuat 53 de misiuni de ajutor și 26 de controale la societăți comerciale

Echipajele de salvatori din cadrul ISU Teleorman au participat în ultimele 48 de ore la un număr de 53 de evenimente, dintre care 36 de cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor, 1 accident rutier, 5 transporturi de persoane confirmate ori suspecte COVID 19 și 5 misiuni de transport și prelevare probe COVID-19.

În 48 de ore, 26 de controale mixte pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV 2

Inspectorii ISU Teleorman au participat la 26 de controale mixte în cadrul instituțiilor și operatorilor economici din domeniul comerțului și alimentației publice de pe raza localităților Alexandria, Roșiorii de Vede, Măgura, Vitănești, Crângu și Turnu Măgurele, aplicând pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală 15 sancțiuni contravenționale.

Inspectorii ISU Teleorman au verificat și respectarea normelor de prevenire și stingere a incendiilor și au aplicat 9 sancțiuni contravenționale în cadrul a 3 controale la unități de comerț și unități de cult.

Salvatorii teleormăneni au mai desfășurat 24 de acțiuni de informare a populației, cu precădere în zonele cu aflux de persoane (piețe, târguri, zone comerciale, stații ale mijloacelor de transport în comun), atât prin diseminarea materialelor de informare preventivă, cât și prin transmiterea mesajelor audio.

Acțiunile de informare și verificare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 vor continua zilnic, anunță ISU Teleorman.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii