joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

„Kim Jong-un” de Teleorman își face campanie electorală pe spatele refugiaților

Șe știe deja, aseară au ajuns în Alexandria 12 refugiați ucraineni, mai exact 6 mame, 5 copii și un bărbat care au fost cazați într-un spațiu din municipiu a cărui adresă exactă a fost făcută publică de autorități, la fața locului îmbulzindu-se prefectul județului Haralambie Epure, secretarul general al Prefecturii Nicoleta Voicu, șefi de instituții deconcentrate și conducerea de la Crucea Roșie – ONG condus de Nicoleta Voicu.

Ce mai, erau acolo mai mulți oficiali decât refugiați care se uitau oricum dezorientați și nu prea pricepeau ce se petrece. Greșit din start, înțelege oricine, pentru că acei oameni care au fugit din calea războiului au nevoie de ajutor si liniște, nu de blițuri și oficiali care se calcă în picioare să-și facă poze cu refugiații, pe care să le posteze ulterior pe Facebook numai pentru a obține niște capital de imagine.


Înțelegem că unii se străduiesc din greu să crească electoral pentru alegerile viitoare, numai că subiectul este unul atât de sensibil încât parada etalată cu o seară în urmă a fost una de un prost gust ieșit din comun.

Și că tot a venit vorba de campanie de imagine, dinspre PNL au venit informații cum că la acțiunea organizată de 1 martie, când bărbații din partid au ieșit să împartă mărțișoare doamnelor pe străzile din Alexandria, prefectul Haralambie Epure ar fi decupat fotografiile postate pe rețelele sociale astfel încât să apară doar el, nu și alți colegi de partid.

Pe modelul „Kim Jong-un”, Haralambie Epure dă semne că vrea să acapareze partidul, iar de alți liberali care scot capul nici nu se discută, aceștia au voie să comenteze public numai dacă fac jocurile șefului.

topul săptămânii