29.7 C
Alexandria
luni, septembrie 25, 2023

La un pas de tragedie la Cernetu

Un tânăr de 20 de ani, din Ștorobăneasa, care venise să joace fotbal la Cernetu, a scăpat ca prin minune după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat de câteva ori în afara părții carosabile, iar într-un final s-a oprit într-un cap de pod.

Potrivit datelor transmise de IPJ Teleorman, tânărul deține permis de conducere și nu consumase alcool înainte de a se urca la volanul mașinii.


Din fericire, șoferul autoturismului răsturnat nu a fost rănit.

Norocul a fost de partea sa de această dată, însă o tragdie se putea întâmpla având în vedere că, spun martorii, în zonă erau mai mulți copii care se jucau.

Ce anume a stat la baza producerii accidentului rutier nu se știe, însă se pare că acesta va fi soluționat drept tamponare.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE