1.1 C
Alexandria
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

LIVE Accident MORTAL pe E70,la iesire din Roșiori de Vede

Grav accident rutier pe E70, la Roșiori de Vede – O persoană a decedat, o alta este grav rănită

UPDATE: Și cea de-a doua victimă a decedat, în ciuda eforturilor depuse de echipele de salvare. Cele două victime ale accidentului sunt pasageri ai autoturismului, un bărbat și o femeie, de 68, respectiv 67 de ani, iar în urma impactului au rămas blocate în caroseria deformată a autoturismului, fiind nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare pentru a fi scoase.


Un grav accident rutier, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața iar o alta a fost grav rănită, a avut loc, cu puțin timp în urmă, pe Drumul European 70, la intersecția cu DJ612 care duce la spitalul TBC.

Din primele date, în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și un TIR, iar în urma impactului au rezultat două victime, ambele din mașina mică. Pentru una dintre cele două victime a fost declarat decesul, în ciuda eforturilor depuse de echipajele de salvare.

Celei de-a doua victime îi sunt efectuate manevre de resuscitare.


La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri și ale Serviciului de Ambulanță, precum și echipaje de poliție


Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE