17.4 C
Alexandria
luni, octombrie 2, 2023

LIVE Accident MORTAL pe E70,la iesire din Roșiori de Vede

Grav accident rutier pe E70, la Roșiori de Vede – O persoană a decedat, o alta este grav rănită

UPDATE: Și cea de-a doua victimă a decedat, în ciuda eforturilor depuse de echipele de salvare. Cele două victime ale accidentului sunt pasageri ai autoturismului, un bărbat și o femeie, de 68, respectiv 67 de ani, iar în urma impactului au rămas blocate în caroseria deformată a autoturismului, fiind nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare pentru a fi scoase.


Un grav accident rutier, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața iar o alta a fost grav rănită, a avut loc, cu puțin timp în urmă, pe Drumul European 70, la intersecția cu DJ612 care duce la spitalul TBC.

Din primele date, în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și un TIR, iar în urma impactului au rezultat două victime, ambele din mașina mică. Pentru una dintre cele două victime a fost declarat decesul, în ciuda eforturilor depuse de echipajele de salvare.

Celei de-a doua victime îi sunt efectuate manevre de resuscitare.


La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri și ale Serviciului de Ambulanță, precum și echipaje de poliție


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE