36.1 C
Alexandria
marți, iulie 5, 2022

LIVE Accident MORTAL pe E70,la iesire din Roșiori de Vede

Grav accident rutier pe E70, la Roșiori de Vede – O persoană a decedat, o alta este grav rănită

UPDATE: Și cea de-a doua victimă a decedat, în ciuda eforturilor depuse de echipele de salvare. Cele două victime ale accidentului sunt pasageri ai autoturismului, un bărbat și o femeie, de 68, respectiv 67 de ani, iar în urma impactului au rămas blocate în caroseria deformată a autoturismului, fiind nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare pentru a fi scoase.


Un grav accident rutier, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața iar o alta a fost grav rănită, a avut loc, cu puțin timp în urmă, pe Drumul European 70, la intersecția cu DJ612 care duce la spitalul TBC.

Din primele date, în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și un TIR, iar în urma impactului au rezultat două victime, ambele din mașina mică. Pentru una dintre cele două victime a fost declarat decesul, în ciuda eforturilor depuse de echipajele de salvare.

Celei de-a doua victime îi sunt efectuate manevre de resuscitare.


La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri și ale Serviciului de Ambulanță, precum și echipaje de poliție


MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE