34.3 C
Alexandria
sâmbătă, iulie 2, 2022

Primăria Alexandria, amendată pentru o groapă ilegală de gunoi

Primăria Alexandria, amendată pentru o groapă ilegală de gunoi, și obligată să readucă zona la starea inițială

Amenda a fost aplicată de garda de mediu la sesizarea consilierului local Gabriel Bulumac.

„Am reușit să obțin ecologizarea zonei unde funcționează una dintre gropile de gunoi ilegale din Alexandria!

După ce am sesizat Garda Națională de Mediu, că în Alexandria funcționează o groapă de gunoi ilegală, iar primăria nu ia nicio măsură, miracolul s-a produs.

Comisarii Gărzii de Mediu s-au deplasat la groapa ilegală, iar pentru neconformitățile constatate a fost stabilită măsura corectivă: „Eliminarea depozitărilor necontrolate de deseuri din locatia cu coordonatele 43.957723, 25.33 1259 – pe unde se urcã in câmp de pe centura de sud – 1000 mp și din locatia cu coordonatele 43.95627, 25.335128 – ieșirea de pe strada Mircea cel Bătrân către centura de sud, lângă fostul siloz – 300 mp, cu operatori economici autorizați din punct de vedere al protecției mediului”.

Totodată, a fost aplicată amendă contraventională primăriei municipiului Alexandria, în conformitate cu prevederile Legii 211/2011, art.61. alin. 1, lit. c, valoarea acesteia fiind cuprinsă între 5.000 lei si 15.000 lei.

Îmi pare rău că pentru incompetența actualei conduceri a primăriei trebuie să plătim amenda tot noi, cetățenii orașului, dar în relația cu primăria, numai dacă îi obligi pun mâna la treaba.

Vorba lui Lenin, că tot trăim intr-o zonă în care funcționează mentalitatea asta:

Dacă nu ştii, te învăţăm; dacă nu poţi, te ajutăm; iar dacă nu vrei, te obligăm.

Îi pun la treabă. Vă țin la curent!

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE