2.3 C
Alexandria
miercuri, februarie 1, 2023

LIVE La un pas de tragedie pe E70, la Nanov

Un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită a avut loc, luni după amiază, pe Drumul European 70, pe raza localității Nanov.

Din primele date, în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, al cărui șofer a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod.

Șoferul și pasagerii mașinii au scăpat teferi, însă rănit a fost un bătrân care statea pe capul de pod. După ce a primit îngrijiri medicale la fața locului, bătrânul a fost transportat la spital, pentru îngrijiri de specialitate.


Martorii spun că mașina care s-a oprit în șanț după ce a retezat capul de pod intrase în depășire, moment în care o șoferiță nu s-a asigurat când a făcut stanga și i-a ieșit în față.

Șoferul a vrut să evite impactul și a tras de volan, însă a pierdut controlul autoturimsului și a intrat în capul de pod, după care s-a oprit în șanțul de pe marginea drumului.


La fața locului au intervenit pompierii militari cu o mașină de stingere și o ambulanță SMURD.
Oamenii legii au preluat cazul pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE