0.8 C
Alexandria
duminică, februarie 5, 2023

LIVE:Rupt de beat, a bagat o femeie gravida in spital, dar si alti nevinovati.

S-a intamplat in urma cu cateva momente, pe E70, intre Alexandria si Bucuresti.

Soferul unui Logan, care era aproape de coma alcoolica, s-a trezit ca este bine sa conduca in starea in care se afla, si, mai mult, sa faca si depasiri.

Nici nu a iesit bine din Alexandria, ca a gasit de cuviinta sa depaseasca un Duster care circula regulamentar, insa nu s-a mai uitat si daca de pe contrasens vine ceva.

A fost izbit din plin de o utilitara care transporta lemne, care, la randul ei, l-a proiectat in Dusterul pe care il depasea.

Toate cele 3 masini s-au facut praf, Dusterul s-a rasturnat pe o parte, iar utilitara a ajuns pe camp, in urma impactului, iar toate lemnele s-au imprastiat pe jos, inclusiv pe partea carosabila.

Au rezultat patru victime in urma impactului, printre care si o femeie gravida care se afla in masina condusa de betiv.

Toti ocupantii dusterului au scapat ca prin minune, intrucat purtau centurile de siguranta.

Soferul care a provocat carambolul a avut aproape 1 la mie alcool pur in aerul expirat, cantitate care la sange va ajunge de aproape 2 la mie.

Circulatia a fost blocata pe ambele sensuri, cozile care s-au format fiind kilometrice.

La doar 20 de metri de accidentul de pe E70(Alexandria-Bucuresti) din aceasta dimineata s-a petrecut inca un carambol cu 5 autoturisme implicate, in urma cu putin timp.

Din primele informatii, este vorba de un sofer care ar fi lesinat la volan.Din fericire, nu exista victime, doar usoare pagube materiale.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE